Primer dia sense mascaretes al pati de l’escola

Avui sortim a l’escola Fluvià de Barcelona on hi ha preocupació per una nau pròxima que té amiant segons un informe del districte de Sant Martí amb Ramón Tur, portaveu de la Comissió contra l’Amiant de la Federació d’Associacions Veïnals de Barcelona (FAVB)veïns i una mare de l’escola que veuen amb preocupació la seva salut i Pascual Labarta; parlem amb el síndic de Greuges de Barcelona David Bondia sobre el cicle de trobades “El síndic, a prop teu” i Alejandra Sánchez; visitem l’escola Josep Maria Jujol per comprovar com es desenvolupa el primer dia de patis sense mascareta amb Iván Trillo, director de l’escola i Natàlia Sánchez; parlem amb Marc Rodríguez, alumne de segon de Batxilerat del Col·legi Sagrada Familia i finalista del concurs Cuestión de Ciencia 3.0 amb el seu monòleg científic ‘Ciencia y una vieja’ i debatem sobre el conflicte de les guinguetes que podria deixar sense aquest servei a algunes platges de Barcelona amb Israel Flores, portaveu de l’Associació de Xiringuitos de Barcelona.

AVUI SORTIM. RÀDIO 4. 10/02/2022