Monogràfic Avantprojecte de Llei d’erradicació de l’amiant

El proper dilluns, 21 de desembre de 2020, la Comissió contra l’amiant de la Favb farà una sessió monogràfica per parlar de l’elaboració de l’Avantprojecte de Llei d’erradicació de l’amiant per part de la Generalitat

Des de la Comissió contra l’amiant de la Favb volem fer una sessió monogràfica per parlar de l’elaboració de l’Avantprojecte de Llei d’erradicació de l’amiant per part de la Generalitat.

És molt important aconseguir que el Parlament de Catalunya aprovi una Llei que consideri l’amiant com un perill per la salut pública i que posi els bases per la seva total erradicació en compliment de les directrius europees.

Ens cal saber com s’està treballant aquest tema i en la mesura del possible poder incidir en la seva elaboració.

Per aquest motiu el nostre col·laborador i especialista, Lluís Mallart, com a persona que està implicada directament en la comissió de la Generalitat de Desamiant-cat com representant de Jubilats de Macosa-Alstom Afectats per l’amiant ens explicarà directament el què i com s’està fent aquesta tramitació.

Us esperem, el dia 21 a les 18h en aquesta adreça: https://zoom.us/j/95791575593 (Enlace externo)

La Generalitat ha obert un canal de participació on podem posar les nostres observacions tant individuals com col·lectives: aquí (Enlace externo)

Us esperem,

Miguel Moreno, Joan Maria Soler

Comissió contra l’Amiant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *